Priznanje za odlično slovensko oblikovanje 2019

Fundacija Brumen je ustanova za promocijo oblikovanja in ustvarjalcev kakovostnih vidnih sporočil. Osrednji dogodek fundacije je bienale slovenskega oblikovanja Brumen. Letošnji 8. bienale slovenskega oblikovanja Brumen se je zaključil s podelitvijo nagrad, pri čemer je projekta Hortis prejel priznanje za odlično slovensko oblikovanje.

Objavljeno februar 25, 2020

Priznanje za odlično slovensko oblikovanje 2017

Fundacija Brumen je ustanova za promocijo oblikovanja in ustvarjalcev kakovostnih vidnih sporočil. Osrednji dogodek fundacije je bienale slovenskega oblikovanja Brumen. Letošnji 8. bienale slovenskega oblikovanja Brumen se je zaključil s podelitvijo nagrad, pri čemer sta dva najina projekta Fino fino in Googa prejela priznanje za odlično slovensko oblikovanje.

Objavljeno marec 28, 2018

Objava v knjigi Inspo Finds Collection I

Knjiga Inspo Find Collection I obsega 365 projektov iz različnih področij, ki predstavljajo dizajnerje in agencije iz celega sveta. Ponosni sva, da sta med njimi tudi dva najina projekta, Hortis biro in Googa.

Objavljeno februar 12, 2018

Objava v knjigi Simplicity: The Charm of Minimalism

Hvala založbi  Sandu Publishing za objavo dveh najinih projektov v knjigi Simplicity, the charm of minimalism. Med izranimi projekti iz celega sevta, najini identiteti Wedesignstuff in projekt Googa. Knjiga predstavlja zbirko več kot stotih primerov dizajnov iz celega sveta s poudarkom na preprostosti in minimalizmu. Njen namen je služiti kot vzor vsem, ki bi želeli […]

Objavljeno december 16, 2017

Objava v katalogu Brumen, 8. bienale slovenskega oblikovanja

Fundacija Brumen je profesionalna grafična organizacija v Sloveniji. Nenehno si prizadeva dvigniti standard kakovosti oblikovanja, saj se zaveda, da je od tega odvisna tudi učinkovitost slovenskega gospodarstva, kultura in kakovost življenja. Veseli sva, da sva bili z dvema najinima identitetama nominirani za nagrado Brumen.

Objavljeno september 17, 2017

Objava v knjigi LosLogos

Ena izmed najbolj popularnih knjig s primeri logotipov iz celega sveta, izpostavlja tudi dva najina logotipa. Projekt Selfiebox in Fino Fino, oba v kategoriji minimalističnega/grotesknega dizajna.  

Objavljeno september 14, 2017

Objava na blogu Minimalstuff.com

Zbirka kakovostnih primerov znamčenja, spletnega in produktnega oblikovanja. Med njimi izpostavljen najin projekt za Hortis biro.

Objavljeno avgust 10, 2017

Objava na blogu Design&paper

Design & Paper  je bil vzpostavljen za deljenje strasti do dobrega oblikovanja, kreativnih papirjev in tiska. Ponosni sva, da je med objavljenimi projekti tudi najin projekt za Fino fino. 

Objavljeno marec 5, 2017

Objava na The design blog

Design Blog služi kot inspiracijsko orodje oblikovalcem, saj so na enem mestu zbrana inspirativna in perspektivna dela dizajnerjev in studijev iz celega sveta. Med njimi tudi najin projekt za Fino fino.

Objavljeno september 27, 2016

Objava na blogu B/I/D

Branding / Identity / Design je dizajn blog, fokusiran na vizualne identitete, znamčenje, spletno oblikovanje itd. Zanj skrbi Craig Leontowicz, kanadski dizajner, ki ga je ustanovil leta 2011. V objavi 16 izčiščenih, preprostih in minimalističnih vizitk je bil objavljen najin projekt Fino fino.

Objavljeno september 22, 2016