WDS Vprašalnik

Dobre identitete, močni koncepti in zapomljive barvne palete nastanejo kot posledica temeljite raziskave. Dobro razumevanje vaše znamke je prvi in ključni del najinega oblikovalskega procesa, zato sva za vas pripravili vprašalnik, na katerega odgovorite.


Kontaktni podatki

Podatki o projektu
Oblikovanje je nereguliran poklic, kar pomeni, da je v tem poklicu razpon med cenami in znanjem oblikovalcev nepregleden. Najin sistem dela obsega natančno definiranje težav, ki jih bova za vas reševali, zato lahko šele po izpolnitvi vprašalnika podava natančno oceno projekta. V tej fazi naju zanima samo vaš okviren plan, da lahko temu prilagodiva kompleksnost rešitve.

Paket celostne grafične podobe oz. paket CGP vključuje pripravo korporativnih materialov (vizitka, dopis, kuverta …). V osnovni paket CGP so vključene do tri aplikacije, za ostale se pripravi ločena ponudba.

Mini priročnik celostne grafične podobe vsebuje: pozitiv in negativ logotipa, črno-belo različico, določitev prostora nedotakljivosti, določitev minimalne velikosti logotipa, določitev barvnega sistema in določitev primarne in sekundarne tipografije. Priročnik celostne grafične podobe je namenjen uspešni uporabi grafičnih stalnic vizualne identitete.


Podrobnosti organizacije


Znamčenje in komunikacijaOblikovne preference
Končna izvedba


Glede na kompleksnost projekta se povezujeva z izbranimi zunanjimi sodelavci, strokovnjaki na svojih področjih, s katerimi deliva podobno filozofijo. Pri oblikovanju celostnih podob dajeva namreč izrazit poudarek tudi izbiri papirja in primerni tiskarski tehniki. Pri izbiri papirja in izvajalcev vam lahko svetujeva, prevzameva celotno komunikacijo in vam dostaviva končni izdelek.

Na koncu naju zanima še