Wedesignstuff playlista 06

Ob težko pričakovanih pomladnih dnevih je čas za novo playlisto. Enostaven način za obnovitev telesa (poslušajte med vožnjo s kolesom) in misli (odklop na s soncem obsijani površni).

Wedesignstuff playlista 05

Ta playlista je posvečena zasanjanim pop pesmim. Uživajte v poslušanju zvočnih tekstur, pridušenih vokalov in kitar, ki jih spremlja značilen sanjav odmev. Idealno za lene poletne dni.

Amsterdam in občutek domačnosti

Hygge je norveška beseda za “cosiness”. Kaže se v občutku za opremljanje stanovanj, stilu oblačenja in v sproščenem drvenju koles med kanali. Na najinem blogu nekaj utrinkov iz potepa po Amsterdamu, kjer je vso to moč začutiti že v nekaj dneh.

Wedesignstuff playlista 04

Time flies and we are already in December, decorating our homes and going crazy about the presents! Grab a cup of hot chocolate and ease your worries with this holiday playlist.

Intervju Lili & Roza Tees

V kratkem intervjuju predstavljamo projekt Lili in Roza Tees, ki je k sodelovanju povabil tudi Wedesignstuff. Izdelali sva dizajn za majico, za katerega sva izbrali besedo Balance, saj sva želeli poudariti pomembnost ravnovesja, tako v oblikovanju kot v vsakdanjem življenju. Rdeča nit projekta [...]